Премиерът на Нидерландия Марк Рюте обяви въвеждане на серия от ограничения заради

...
Премиерът на Нидерландия Марк Рюте обяви въвеждане на серия от ограничения заради
Коментари Харесай

Нидерландия обяви частичен локдаун

Премиерът на Нидерландия Марк Рюте разгласи въвеждане на серия от ограничавания поради коронавирусната зараза в страната, предадоха международните организации.

На конференция Рюте сподели, че новите ограничения ще продължат три седмици, тъй като коронавирусът е на всички места, в цялата страна, във всички браншове и визира хора от всички възрасти.

Частичният локдаун, който влиза в действие в страната от на следващия ден, включва по-рано от нормалното затваряне на ресторантите и магазините за артикули от първа нужда. Те ще би трябвало да преустановяват работа в 20 ч локално време.

Магазините за артикули, които не са от първа нужда, ще трябва да затварят порти още в 18 ч. Ще се съблюдава обществена отдалеченост. У дома ще могат да се приемат до 4 гости. Мачовете ще се играят пред празни игрища. Хората са призовани да работят дистанционно там, където това е допустимо.

Рюте съобщи, че се обмисля и ограничението на достъпа до публични места на неимунизираните хора след интервала на частичния локдаун.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР